Loader

KWALITATIEF POEDERCOATEN

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op

POEDERCOATING

Lentink beschikt over ruim 40 jaar ervaring op het  gebied van poedercoaten. Door de recent  nieuw geplaatste poedercoat lijnen voorzien van de laatste stand der techniek op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit, kunnen wij dagelijks grote hoeveelheden producten kwalitatief van een hoogwaardige laag poedercoat voorzien.

GEAUTOMATISEERD MILIEUVRIENDELIJK ONTVETTEN

Het merendeel van ons klantenbestand heeft er behoefte aan de producten vetvrij toegeleverd te krijgen. In onze geautomatiseerde ontvettingsstraten worden uw metalen producten milieuvriendelijk gereinigd.

GEAUTOMATISEERD RVS PARELSTRALEN

Door middel van RVS straalmiddel met een diameter van 0,2 à 0,3 mm kunnen wij uw RVS-producten voorzien van een egaal oppervlak. Het stralen brengt een licht kristaleffect teweeg dat een homogeen oppervlak als resultaat geeft.

BORSTELEN / POLIJSTEN EN SLIJPEN 

Slijpen of borstelen van uw RVS of messing producten is bij Lentink in goede handen. Door het slijpen verkrijgt het product een mooi “slijp of borstel” effect. De Costa machine ontbraamd, slijpt en poetst producten automatisch naar het gewenste eindresultaat.

BEKIJK ONZE VIDEO IMPRESSIE OVER OPPERVLAKTEBEHANDELING

Vraag uw offerte aan

Neem contact op Contact

Offerteformulier

Hieronder heeft u de mogelijkheid een bestand toe te voegen.
Allowed file types: jpg, png, gif, pdf, excl, doc, docx.