Loader

HYDRAULISCHE PERSEN MET TREKKUSSEN

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op

DIEPTREKKEN & VERVORMEN

Lentink beschikt als één van de weinige in Nederland over zes 400 Tons persen en drie 700 Tons persen, allen voorzien van een trekkussen. Een belangrijke factor daarbij is dat onze perstafels een netto afmeting hebben van ruim 3800 mm x 2200 mm om uw productie gereedschappen op te kunnen neerzetten.

De grote perstafels geven ons de mogelijkheid om één of meerdere grote gereedschappen onder één pers te plaatsen. Hierdoor kunnen wij kostprijs gunstig produceren voor onze klanten. Overige hydraulische persen variëren van 100 tot 700 Ton. (allen voorzien van trekkussen)

EXCENTER & MECHANISCHE PERSEN

De excenter- & mechanische persen beschikken over een perskracht van 80 tot 400 Ton, uitgerust met een bandaanvoer unit (coil).

TRANSFER SYSTEEM (PLAAT OP MAAT)

Doordat wij continu  blijven investeren in het optimaliseren van onze automatiseringsprocessen (AP&T) kunnen wij blijvend onze klanten een scherpe productprijs aanbieden.

Diverse productie pers-units zijn hiermee uitgerust en bieden ons de mogelijkheid om een 24 /7 productieproces te garanderen. De maximale plaat op maat afmeting bedraagt 1500mm x 1500mm. 

PERSEN MET BANDAANVOER (COIL)

Binnen ons machinepark zijn diverse persen uitgerust met een bandaanvoerinstallatie waarvan de grootste een bandbreedte kan verwerken tot 1300mm, met een te walsen materiaal dikte van 0,5mm t/m 5mm.

BEKIJK HIERONDER EEN VIDEO IMPRESSIE OVER EEN GEAUTOMATISEERD VOLG-SNIJ-BUIGPROCES

Vraag uw offerte aan

Neem contact op Contact

Offerteformulier

Hieronder heeft u de mogelijkheid een bestand toe te voegen.
Allowed file types: jpg, png, gif, pdf, excl, doc, docx.