Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Lentink present bij open dagen AT Techniekopleidingen

dinsdag 29 januari 2019

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari waren wij aanwezig op de open dagen van de AT Techniek opleidingen in Terborg.

Met veel enthousiasme heeft Lentink deelgenomen aan de open dagen van de AT school.Beide dagen werden druk bezocht wat deze keer tot een bezoekersrecord leidde. Wij voerden volop gesprekken met  potentiële leerlingen van de AT en daarmee wellicht onze toekomstige stagiaires bij Lentink. Onze stand trok echter ook de aandacht van baanveranderaars/verbeteraars en andere geïnteresseerden. 

Jongeren werden persoonlijk te woord gestaan en geïnformeerd door medewerkers van Lentink. Jeroen Gesink van Lentink-HRM heeft ervoor gezorgd dat alles geregeld was om om de jongeren een duidelijk beeld te kunnen geven van de vele mogelijkheden binnen Lentink als onderneming. 

Er was informatie te verkrijgen over dagopleidingen niveau 1 en 2 Monteur Mechatronica, Verspaner, Constructiewerker, Plaatwerker, Assistent Operator Productietechniek en over bedrijfsopleidingen Lassen, Metaaltechniek, Verspaning, Mechatronica, Veiligheid en Maatwerk trajecten.

Anton Tijdink Techniekopleidingen is belangrijk voor het behoud van de metaalbranche in Oost-Gelderland. 

Het bedrijfsleven

Anton Tijdink Techniekopleidingen is ontstaan vanuit het bedrijfsleven. Inmiddels 30 jaar succesvol in het opleiden van niveau 2 en 3 leerlingen binnen de metaal, met inmiddels ruim 80 lidbedrijven (Allemaal metaalbedrijven in onze regio). De opleiding kent een tweetal varianten: een BBL traject waarbij je in dienst bent van één van de aangesloten lidbedrijven of een BOL traject waarbij je stages loopt bij aangesloten lidbedrijven.

Lentink is één van die 80 ondernemingen die de AT school een warm hart toedragen. Stagiares zijn ten alle tijden van harte welkom bij Lentink.

Heb je ons gemist en wil je nog een gesprek aangaan? Neem gerust contact  op met Jeroen Gesink, zodat we een persoonlijke afspraak kunnen maken en we je op ons bedrijf in Varsseveld in de praktijk kunnen laten zien wat Lentink voor jou in huis heeft! 

Tot ziens in Varsseveld!