Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Onze Sjaak is Pensionada

maandag 8 juli 2019

"Sjaak" Rensink is met bijna 40 jaar dienstverband op de teller wel verdient met pensioen gegaan afgelopen week.

Zoals hij zelf al zegt heeft hij inclusief zijn overuren wel bijna 45 jaar gewerkt voor Lentink. Wij willen dan ook "Sjaak" hartelijk bedanken voor zijn jarenlange trouw, inzet en betrokkenheid bij onze firma.

Wij zijn trots dat wij als organisatie veel mensen hebben die al jarenlang bij ons werken.

Eén van die mensen is Jack (Sjaak) Rensen. 

Eind juli gaat Jack formeel uit dienst om te genieten van zijn welverdiende pensioen. Tijdens onze zomer borrel wil hij afscheid nemen van zijn collega’s, waar er alle tijd is om persoonlijk Sjaak de hand te schudden en met hem het glas te heffen op nog vele gezonde jaren.

Toch wilden we zijn laatste werkdag binnen ons bedrijf niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het gebeurd immers niet vaak dat een medewerker gedurende zo’n lange periode bij een bedrijf werkzaam is. Samen met zijn vrouw  en naaste collega’s hebben wij zijn laatste werkdag “gevierd” met koffie & gebak. Zowel Lentink als mede zijn collega’s uit de perserij hebben hun waardering getoond met passende cadeaus.  

Wij willen Jack ook nogmaals langs deze weg bedanken voor zijn jarenlange trouwe inzet voor ons bedrijf en hem al het goede wensen voor de toekomst samen met zijn familie & vrienden.