Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Grondoppervlak maximaliseren

donderdag 11 juli 2019

Lentink heeft terrein oppervlakte gemaximaliseerd met oog op toekomstplannen.

Voor het opnieuw inrichten van de ruimte aan de achterzijde van de Gesinkkampstraat, heeft Lentink de de opdracht gegeven aan de ter Horst-groep uit Varsseveld. De grond wordt verstevigd d.m.v. het aanbrengen van een nieuw rijpad voor o.a. vrachtwagens en auto's. Na de bouwvakvakantie zal er begonnen worden aan het opnieuw bestraten van het terrein. Er wordt nu druk gewerkt om de verharding en het hekwerk er in te krijgen zodat we de parkeerplaatsen & de rijroute voor het vrachtverkeer na de bouwvak kunnen opschuiven. Nadat deze opschuiving heeft plaatsgevonden hebben we extra ruimte direct bij ons pand. Deze ruimte zal gebruikt kunnen gaan worden voor een nieuwe hal of het (gedeeltelijk) verplaatsen van de expeditie. Dit zal de komende tijd uitgezocht moeten worden.  

Lentink heeft jaren van intern expanderen doorlopen en heeft de laatste jaren vooral de nadruk gelegd op interne efficiency, waaronder Lean manufacturing. D.w.z. zo weinig mogelijk voorraad van inkoopdelen en de te leveren producten per dag "Just In Time" gepland.

De omzet groei vanaf 2015 en de veranderende markt dwingt de onderneming tot het continu beoordelen van de interne processen en routines. De extra grondoppervlak die aan de achterkant van het pand ontstaat, biedt Lentink genoeg ruimte voor een extra bedrijfshal. Dit geeft Lentink weer de nodige ruimte voor het optimaliseren van de expeditie, laaddocs en logistiek t.a.v. de voortschreidende omzetgroei.