Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

MAATSCHAPPELIJK BELANG EN BETROKKENHEID

woensdag 1 februari 2017

En tevens voor het tweede jaar hoofdsponsor van de IJsselweide-cup heeft een ieder, aangesloten bij het Zakelijk Sportnetwerk van SDOUC uitgenodigd om de productie faciliteiten bij Lentink met een bezoek te vereren. Uit voorgaande gesprekken lijkt dat mensen geen helder beeld hebben van wat metaalproductie anno 2017 inhoud, een schone onderneming met op de mens afgestemde werkplekken in combinatie met excellente machines. De aan het netwerk gekoppelde automatiseringssystemen en machines geven een ieder direct zicht op de proces prestaties van het moment. Vergaande automatisering afgestemd op de branches waar de klanten van Lentink zich in bevinden en het totaal ontzorgen is wat Lentink als missie draagt.

Met haar bedrijf “Autisme Aandacht” wil zij mensen laten zien wat Autisme is en hoe je iemand met Autisme de ruimte kunt geven om zich te ontwikkelen binnen onze samenleving. Zij geeft presentaties en voorlichting over Autisme aan kinderdagverblijven, sportclubs en scholen. Autisme en Sport is een van de belangrijkste pijlers in haar bedrijf; jongeren met Autisme willen ook meedoen, erbij horen en meesporten. Als je niet weet wat Autisme precies inhoudt, is het lastig om het te begrijpen, om mensen met Autisme te begrijpen.

Het vraagt aandacht en tijd om de juiste ‘aansluiting’ te maken. Kwaliteiten en talenten van mensen met Autisme worden door begrip en juiste benadering gestimuleerd en ontwikkeld. Daar heb je soms hulp en ondersteuning bij nodig. Autisme loopt als een rode draad door haar leven. In 2004 kreeg hun oudste zoon de diagnose autisme. Met” Autisme Aandacht” inzicht geven in Autisme. Dat is nodig!Na een ieder te hebben verwelkomt heeft de penningmeester van de businessclub, de heer Aloys Harmsen  na een korte introductie vervolgens het woord aan Daniël Lentink gegeven, die in zijn presentatie verteld waar Lentink als onderneming voor staat en wat het bedrijf met zijn mensen de klanten te bieden heeft. Vervolgens heeft Mevr. Ceril Katuin aansluitend een presentatie gehouden over haar project ; Autisme Aandacht.Na de aansluitende pauze zijn de aanwezigen in drie kleine groepen opgedeeld die Lentink als organisatie hebben leren kennen als een zeer schoon en mooie onderneming waar “we in de Achterhoek, trots op mogen zijn.”

Gezien het enthousiasme van de deelnemers kunnen wij allen terugkijken op een geslaagde avond. 

Wij bedanken een ieder voor zijn deelname aan deze avond.