Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

INVESTEREN IN EIGEN TOOLSHOP

dinsdag 6 maart 2018
lentink investeert in eigen gereedschapsmakerij.
wij bieden mensen met affiniteit voor techniek een kans om bij ons in de praktijk het vak van gereedschapmaker, cnc-frezer, draadvonker of zinkvonken te leren.
 
in de afgelopen drie jaar heeft de directie zich na de overname, het meest moeten focussen binnen de organisatie op; productie middelen, mensen en processen.
 
het hart van onze organisatie.
 
eerder dan geprognosticeerd gaan wij de volgende fase in en richten onze aandacht nu ook op technische kennis overdracht in onze plaatverwerkende industrie.
 
het tekort aan jonge enthousiaste technische mensen in onze productie industrie heeft het management van lentink doen besluiten zelf het initiatief te nemen om geïnteresseerden in de plaattechniek de kans te geven een specifiek e opleiding (ambacht) te kunnen volgen in de praktijk.
 
de scholen en instellingenwaar men een gedegen technische opleiding kon volgen zijn in die hoedanigheid van jaren geleden niet meer aanwezig, vandaar lentink aankomende vakkanjers opnieuw de kans wil geven, theorie en praktijk te kunnen volgen onder één dak.
 
we zijn trots dat wij onze gereedschapsmakerij weer verder kunnen uitbouwen met diverse technieken zoals cnc-draadvonken, cnc-zinkvonken en cnc-frezen. een diversiteit aan nieuwe kwaliteitsmachines voor in onze eigen gereedschapsmakerij zullen jongeren moeten kunnen enthousiasmeren om bij lentink hun technisch talenten verder te ontwikkelen.
de gereedschapsmakerij zal voor menig talent kunnen dienen als springplank naar een diversiteit aan functies met specialisatie op de te nemen vervolgstappen in hun persoonlijke carrière.
 
deze mensen geven lentink de mogelijkheid de gereedschappen kwalitatief te kunnen ontwerpen, nieuw te bouwen, onderhouden en te wijzigen die bij lentink in productie genomen gaan worden. hierdoor wordt er de nodige werkervaring opgedaan, met een grote diversiteit aan productie machines, inclusief de daaruit voortvloeiende technische problematiek die zij hun eigen zullen maken in de daarop volgende jaren.
 
de gereedschapsmakerij zal opnieuw worden ingericht in de aankomende twee maanden, om meerdere mensen een overzichtelijke werkplek te kunnen bieden.
 
mocht u interesse gewekt zijn na het lezen van dit nieuws onderwerp, dan kunt u zich voor meer informatie wenden tot jeroen gesink, lentink personeelszaken.
 
tel: 0315-382130 of
 
mail aan: jgesink@lentink.nl
 
lentink
we challenge sheet metal