Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

2 nov. Lentink company party

maandag 29 juli 2019

Lentink bedrijfsfeest 2019 in Preston Palace.

Op 2 november staat er weer een bedrijfsfeest gepland voor de medewerkers en uitzendkrachten van Lentink. Dit wordt georganiseerd door onze directie in samenwerking met onze personeelsvereniging.

Er is besloten om het  feest plaats te laten vinden bij all-in hotel Preston Palace in Almelo (www.prestonpalace.nl). Preston Palace is een uniek all-inclusive hotel en uitgaanscentrum met vele faciliteiten onder één dak. Binnen zijn er dus tal van activiteiten: Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor-kermis, een spelotheek met animatie, ontspannende spelfaciliteiten, een feestzaal met 's avonds live muziek, een vergadercentrum, een bioscoop, er kan gebowld worden, er is een indoor midgetgolfbaan, een indoor kermis, een luxe binnenbad, een karaoke bar, een skihut, een bruin café, een zaal met live muziek etc etc. Ook zijn er diverse restaurants en barretjes waar een ruim aanbod aan culinaire heerlijkheden geserveerd worden. Of het nu gaat om één- of meerdaagse arrangementen, dankzij het overzichtelijke all-in concept geniet iedereen onbeperkt, onbezorgd en optimaal in Preston Palace. 

Diegene die willen overnachten kunnen tot de volgende morgen daar verblijven met in de ochtend een fijn ontbijt. En voor diegene die niet willen overnachten rijdt er tussen één  en twee uur s`nachts nog een bus naar huis terug.

We gaan er met zijn allen weer een mooie feestavond van maken.

Tot ziens op 2 November.