Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Zomer borrel 2019

woensdag 21 augustus 2019

26-07-2019 De laatste werkdag voor de zomervakantie.

Voordat iedereen van Lentink met vakantie gaat, wordt de laatste werkdag traditie getrouw afgesloten met de vakantie borrel.

Het wordt door onze mensen elk jaar zeer gewaardeerd dat er na de grote inzet van de afgelopen maanden, onder het genot van een hapje, drankje en muziek, die middag gezellig weer een werkzame periode afgesloten kan worden, voordat wij allen van de vakantie kunnen gaan genieten. Ook dit jaar was er wederom een grote opkomst aan deelnemers.

Het mooie weer en de gezellig aangeklede setting zorgden alvast voor een mooi begin van de aankomende zomervakantie. De meeste collega’s waren goed voorbereid op de bijna tropische temperaturen gezien de vele korte shirts en broeken en de bijpassende zonnebrillen. Na een korte speech van Daniël werden de barbecues opgestookt en kon een ieder genieten van de vele lekkernijen, verzorgd door restaurant catering de Radstake uit de Heelweg.

Zoals eerder al vermeld op de nieuwspagina van deze website, is er een grote groep collega’s eind juni, geheel verzorgd naar de Formule 1 in Oostenrijk geweest. Deze reis is mogelijk gemaakt door de directie van Lentink. Het begeleiden van de gehele groep is verzorgd door enkele collega’s gedurende dat weekend. Tijdens de zomer barbecue was deze geweldige Max Verstappen race ervaring, bij menigeen onderwerp van gesprek.

De collega’s die deze reis hebben meegemaakt zijn zo enthousiast terug gekomen dat ze besloten hebben als dank aan diegene dit alles hebben gerealiseerd, een persoonlijk presentje te overhandigen. Zoals verwacht gaf de groep vervolgens aan, of er een mogelijkheid bestond dit nogmaals plaats te laten vinden, want ze keken al uit naar een eventueel volgend Formule 1 bezoek. Daniël had al één en ander al vernomen vanuit de wandelgangen, en ging er al vanuit dat bij een eventuele tweede keer, de groep nog groter zal worden gezien het grote enthousiasme van de deelnemers. Hij zal samen met Ron beoordelen wat er mogelijk is en hoe we dit nog een keer kunnen realiseren. Daniël komt hier op terug.

De combinatie van het mooie weer en de gezellige sfeer, bleek goed uit te pakken bij een ieder, want menigeen bleef na de officiële afsluiting nog lang aanwezig op het Lentink plein.

Ten tijde van dit schrijven is een ieder alweer een week aan het werk bij Lentink en hebben wij allen mogen genieten van een mooie zomervakantie. We zijn weer samen volop aan de gang voor de sprint naar het einde van dit jaar. En ook dan zal de getoonde inzet beloond worden, dan onder andere met onze gezamenlijke en traditionele kerstborrel.