Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Kerst 2019: Het oude cafe

dinsdag 24 december 2019

"Het oud Hollands café" is dit jaar als thema gekozen voor de LENTINK kerstborrel.

Zoals elk jaar is het altijd weer een redelijke lange spurt vanaf de zomer tot aan de kerst voor alle werknemers bij Lentink. Lentink draait dan als gehele organisatie vol op stoom en als er dan ook nog in deze seizoenshelft als extra ook nog diverse nieuwe grote volumineuze projecten parallel aan lopen binnen onze standaard  productie, dan brengt dat de nodige logistieke uitdagingen met zich mee. Doordat er ook nog een paar nieuwe grote producten over de softtooled afdeling lopen is de uitdaging des te meer groter. Deze grote volumineuze producten worden voor een groot deel handmatig met onze automatisering bewerkt. Elk product is eigenlijk een uniek product waarbij de kwaliteit bij Lentink altijd voorop staat. Trots zijn wij er allen dan ook op dat wij ook deze grote projecten weer binnen het vooraf afgesproken tijdsbestek, met onze klant hebben weten af te ronden voor het eind van dit jaar.

Met een goed gevoel kijkt een ieder terug op hetgeen wij allen weer hebben weten te presteren dit jaar, zo ook Daniël. Echter……het zal de aankomende jaren best wat moeilijker gaan worden voor menig onderneming in Europa geeft hij aan in zijn jaarlijkse kerst toespraak. Wij hebben ons in die afgelopen 60 jaar met onze onderneming er altijd weer doorheen weten te slaan in goede en minder goede jaren. Positief vooruit kijken en schouders er onderhouden is dan ook ons motto. Wees, voor zover mogelijk, voorbereid op wat eventueel kan komen. Daarom zijn de meeste investeringen van Lentink altijd uitgevoerd om voorbereid te zijn op de verhoging van kosten door derden (o.a. de overheid),  waar wij helaas geen grip op hebben. Waar wij wel enigszins in kunnen sturen is het zoveel mogelijk nivelleren van productie kosten daar waar het om energie, logistiek, productief en optimale productie technieken gaat.

Het door Lentink jaarlijks verzorgde kerstdiner en bijbehorende borrel vielen weer bij een ieder in goede smaak. Met een ieder wordt altijd rekening gehouden met betrekking tot de keuze voor het eten. Veel aandacht wordt er altijd geschonken aan de kwaliteit van het eten. De gezellige sfeer en ambiance wordt voor een groot deel bepaald door de aankleding van het oud Hollands café, maar vanzelfsprekend zorgt de positieve gezellige stemming van de aanwezige collega’s voor het slagen van de gezellige jaar afsluiting. Het wordt door de medewerkers van Lentink dan ook altijd zeer gewaardeerd dat er zoveel aandacht wordt besteed aan het gezamenlijk afsluiten van het jaar. Het grootste deel van de collega’s kijkt hier aan het eind van het jaar naar uit tot het moment dat het glas eindelijk weer gezamenlijk geheven kan worden, op naar het nieuwe jaar 2020.   

 

Namens alle medewerkers van Lentink fijne feestdagen gewenst en een gelukkig nieuw jaar.