Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Roland gefeliciteerd op 1,5 meter afstand

woensdag 10 juni 2020

Al 25 jaar trouw met volle inzet voor Lentink werkzaam zijn, dat is Roland van Gestel te voeten uit! 

Wederom kunnen wij bij Lentink een jubilaris in het zonnetje zetten. Op 6 juni 2020 was het 25 jaar geleden dat onze collega Roland van Gestel bij Lentink in dienst trad. Roland kwam vanuit de bouw toen hij 25 jaar geleden bij ons begon. Hij begon zijn werkzaamheden op de afdeling excenterpersen.

Heden is Roland al weer jaren een vaste en betrouwbare kracht en is nog steeds met veel enthousiasme en inzet te vinden in de afdeling perserij. Dat kan zijn bij de hydraulische persen, maar ook in de excenterpers afdeling. Daarnaast bedient Roland ook nog diverse andere machines waar hij opvolgende bewerkingen mee uitvoert naast het perswerk. Roland geeft zelf aan dat de jaren voorbij zijn gevlogen en dat realiseert hij zich des te meer op een dag als deze.

Zijn directe collega’s waarderen Roland door zijn positiviteit en collegialiteit. “Hij staat voor een ieder klaar die zijn hulp kan gebruiken, zowel op de zaak als privé. Hij is een collega met een karakter zoals je die van een ieder wensen zou. Hem hoef je niets te vragen, hij doet het gewoon, zonder enig commentaar”.

Als je Roland deze uitspraken van collega’s over hem aan hem voorlegt vertelt hij het volgende: “Het werk moet toch gedaan worden door iemand, dus dan doe ik het toch. Het werk moet gewoon gebeuren, als het je wordt gevraagd doe je dat, zelfs in vakantietijd of in de late uren. Zo zou een ieder dat moeten doen vind ik, klaar staan voor de werkgever en trots zijn op het werk wat je aan het doen bent. Die mensen die altijd wat hebben, daar heb ik niets mee. Ik kom hier om te werken punt…., en niet om te zeuren… Ben gelukkig al vanaf 2016 niet ziek geweest, maar goed ook” zegt hij met een lach.

Net als zijn directe collega’s is ook zijn leidinggevende zeer positief over Roland. “Geef mij tien Roland van Gestels als medewerker en ik heb heel wat problemen minder. Echt een collega waar wij altijd op kunnen rekenen. En deze man heeft het privé niet altijd even makkelijk gehad, maar toch zie je hem altijd elke dag opgewekt werken. Echt een fijne vent”.

Roland vervolgt: “Ik kwam hier 25 jaar geleden binnen en na een inwerkperiode kon ik het perswerk alleen af. Nadat het bedrijf Lentink in 2001 was overgenomen volgde de Ferropress tijd. Dat was vier jaar chaos, bijvoorbeeld vlaggetjes plaatsen in het gangpad als er “iets” was met de machines en of productie en wij maar rennen want de andere collega’s mochten bepaalde zaken niet meer uitvoeren. Ondertussen zaten zij een sigaretje te roken op een speciale “wacht” plek en wij hadden het zweet hoog op de rug staan. Ja, die tijd ligt gelukkig ver achter ons. In die 4 jaren met die andere eigenaar en andere directeur gebeurden er met grote regelmaat rare dingen op de werkvloer. En dan al die rare grafieken waar die directeur en bedrijfsleider destijds zelf niet wijs uit werden, laat staan wij. Gelukkig nam Daniël vanaf 2006 hier de dagelijkse leiding over en het liep allemaal meteen weer beter dat zag je ook hier bij ons op de werkvloer. Die was in korte tijd weer spic en span, alles netjes geordend en wat overbodig was werd allemaal weggegooid, vrachtwagens vol. Daniël is duidelijk en recht op de man af, dus je weet wat je aan hem hebt. Nu is hij onze werkgever maar daar ben ik alleen maar blij om. Hij is goed voor de zaak en voor ons allen als medewerkers. Het bedrijf is super netjes en fijn om dagelijks in te werken. Ik heb dan ook niks te mopperen”; zegt hij met een lach. “Op naar de volgende 25 jaar zal ik maar zeggen”.

Jeroen Gesink verteld: “Een 25 jarig dienstverband is een mooi jubileum. Wij hebben dit dan ook gevierd met gebak voor iedereen die werkzaam is bij ons bedrijf. Vanzelfsprekend ontving Roland zelf ook een mooie gratificatie vanuit de directie, zoals dat bij Lentink bij een 25 jaar jubileum uitgereikt wordt.

“Beste Roland, ook via deze weg willen wij jou bedanken voor je inzet in de afgelopen 25 jaar en we hopen dat jij je nog vele jaren aan ons blijft verbonden”.

Daniël.