Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Onze Cor met pensioen

dinsdag 28 juli 2020

Cor: fietst fluitend zijn pensioen in.....

Op 24 juli pakte Cor voor het laatst zijn fiets naar zijn werk bij ons in Varsseveld. Na een paar dagen vakantie genoten te hebben mag de inmiddels 66 jarige Cor dan vanaf 1 augustus gaan genieten van zijn wel verdiend pensioen na jarenlange inzet bij Lentink in Varsseveld.

Oorspronkelijk komt Cor uit Dordrecht. Het werk van zijn vader bracht hem naar deze contreien. Als 16 jarige jongen begon hij met werken bij het bedrijf waar ook zijn vader werkte, de blikfabriek in Doesburg, onderdeel van Thomassen & Drijver. Hij zou er 31 jaar blijven werken.

Toen Cor als gevolg van een reorganisatie daar zijn baan verloor, werd Lentink zijn nieuwe werkgever. Daar zou het ook bij blijven. Zeker in deze tijd van jobhoppers en flexibiliteit een bijzonder gegeven. Cor begon op 13 maart 2002 met werken bij ons. De eerste periode via uitzendbureau Randstad, vanaf 1 augustus 2002 op basis van een contract bij ons. 

Cor heeft gedurende de afgelopen jaren gewerkt in de afdeling lakkerij. De laatste jaren als manusje van alles: van waterzuigen tot vegen, van opruimen tot het bijspringen bij het ophangen van haken. We vragen het Cor en hij doet het plichtsgetrouw. Een schone omgeving is voor de mensen en producten bij Lentink een zeer belangrijk item t.a.v. het kwaliteits bewust zijn. Cor draagde daar zijn steentje aan bij.

De laatste jaren kwam hij steevats op zijn fiets vanuit Doetinchem naar Varsseveld gefietst:  in de winter stevig ingepakt, wind, sneeuw en regen trotserend. Een mooie persoonlijke prestatie wat zeker zal hebben bijgedragen aan zijn huidige vitaliteit.

Op zijn laatste werkdag werd Cor nog even passend in het zonnetje gezet door zijn collega's en de directie.  

Cor ook vanaf deze plek: dank voor je inzet in de afgelopen 18 jaar voor onze organisatie. Nu is het tijd om te gaan genieten van je welverdiende pensioen. Het is je van harte gegund!