Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Max 25 jaar bij Lentink

dinsdag 27 oktober 2020

Een wéér een jubilaris bij Lentink. Op vrijdag 23 oktober was Max Wopereis 25 jaar in dienst.

Max is in 1995 als 27 jarige begonnen bij Lentink. Daarvoor werkte hij bij Intersign in Harderwijk. De forse reisafstand tussen Harderwijk en Lichtenvoorde (toen nog zijn woonplaats) was één van de redenen om te solliciteren bij Lentink. Bij ons begon hij met werken aan de kantbanken waar hij een aantal jaren heeft gewerkt.  

Max is, met een vader die werkzaam was in de transportsector, gek op al het rijdend materiaal. Of dat nu zijn oude tractor of een mooie truck is. Hij was dan ook maar wat blij toen hij bij ons de mogelijkheid kreeg om de overstap te maken van machinebediende naar heftruckchauffeur. In eerste instantie als chauffeur tussen de expeditie en de ontvetting, daarna op de lakkerij. Al heel wat jaren zit Max nu al weer bij ons op de heftruck, nu op de montage. 

Max vindt het belangrijk om netjes om te gaan met het rijdend materiaal en hij is dan ook maar wat trots op zijn heftruck.  Dat hij mag rijden bij onze organisatie die goed materiaal, goede machines en tijdig onderhoud net zo belangrijk vindt als hij dat vindt, vindt hij dan ook maar wat prettig.

De afgelopen maanden  laat de gezondheid van Max hem helaas wat in de steek maar we hopen dat hij snel weer volledig hersteld hele dagen in ons bedrijf mag werken.     

Ook Max ontving vanzelfsprekend een passende waardering vanuit de directie.