Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Nol met pensioen

dinsdag 27 oktober 2020

Op 9 januari 1995 begon Nol met werken bij onze organisatie. Eerder dit jaar hebben we hem daarvoor al in het zonnetje gezet. Per slot van rekening was dit op 9 januari van dit jaar een 25 jarig dienstjubileum. Nu zetten we hem opnieuw even in de spotlights. Op 31 oktober gaat Nol Meeuwesen namelijk met pensioen.

Toen Nol bij ons begon in 1995 had hij er 10 jaar bij de Rublo en 10 jaar bij Intersign opzitten. Bij ons begon hij in januari 1995 in de perserij als machinebediende. Zeker in de eerste jaren heeft hij aan veel verschillende persen gestaan en zijn er heel wat producten door zijn handen gegaan. 

In augustus 1995 verloor hij als gevolg van een tragisch ongeluk één van zijn onderbenen. Het heeft hem in de jaren erna niet belemmerd om door te gaan met werken. Met bewondering keken we toe hoe hij zich vol bleef inzetten.

Bij bedrijfsactiviteiten en bedrijfsfeestjes was Nol vrijwel altijd present. Ook een flinke wandeling in de bergen tijdens de Lentink reis naar de Formule 1 in Oostenrijk schuwde hij niet.

De laatste jaren werkte Nol in de lasserij. Hier verrichte hij allerlei hand- en spandiensten. Van het slijpen aan de Costa, het MIG/MAG lassen van bepaalde producten, tappen, boren of inpakken: Nol pakte de werkzaamheden met plezier op.   

Op zijn laatste werkdag werd Nol nog even passend in het zonnetje gezet door zijn naaste collega’s en door de directie.  

Nol ook vanaf deze plek: dank voor je inzet in de afgelopen 25 jaar voor onze organisatie. Nu is het tijd om te gaan genieten van je welverdiende pensioen. Het is je van harte gegund!