Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

nieuw jaar, meteen nieuwe jubilarissen

woensdag 6 januari 2021

Uk en Ramadan 25 jaar bij Lentink

Bij Lentink is het jaar 2021 goed gestart met gebak voor iedereen binnen ons bedrijf. Niet één maar twee jubilarissen vierden namelijk op 2 januari van dit jaar hun 25 jarig jubileum. Dat dit dan ook nog twee broers zijn, maakt dit jubileum extra bijzonder.  

Op 2 januari 1996 begonnen zowel Uk als Ramadan bij ons bedrijf te werken. Beiden waren werkzaam bij machinefabriek Aalders in de Heurne. Een overname van een aantal machines van Aalders door Lentink zorgde er indirect voor dat beide heren bij Lentink kwamen te werken. Ze zijn samen begonnen op de puntlasafdeling van lentink en zijn door de jaren heen op verschillende plekken werkzaam geweest.

Uk werkt inmiddels al langere tijd in de lakkerij waar hij dan ook van vaste waarde is geworden. Uk denkt mee, is bereid om over te werken en wordt door zijn collega's gewaardeerd als collega. Hij denkt mee bij nieuwe ideeën en is positief kritisch ingesteld.    

Ramadan werkt de laatste jaren op de kantbankafdeling. Daarvoor werkte hij op de puntlasafdeling, de perserij en de plaatassemblage. Hiermee heeft hij door de jaren heen een groot aantal verschillende werkzaamheden uitgevoerd en is hij daardoor breed inzetbaar geworden binnen Lentink. Ramadan heeft altijd goede zin, is flexibel ingesteld en is vrolijk. Ook hij wordt door zijn collega’s gewaardeerd als fijne collega.   

Uk en Ramadan, ook nog een keer vanaf deze plek: Namens al jullie collega’s: bedankt voor jullie inzet in de afgelopen 25 jaar en we hopen nog jaren van jullie diensten gebruik te kunnen maken!

Vanzelfsprekend ontvingen beide heren een passende waardering vanuit de directie!