Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Rudie 25 jaar techniek

donderdag 1 april 2021

 

Rudie houdt de boel al 25 jaar draaiend bij Lentink

Op 1 april ........ 2021 konden we wederom een jubilaris bij Lentink in het zonnetje zeten. Op deze donderdag was Rudie Wossink 25 jaar in dienst. Ditmaal vierden we dat niet met gebak, maar op verzoek met een speciale cupcake voor alle medewerkers van Lentink.

Rudie is in 1996 begonnen bij Lentink op de afdeling technische Dienst. In die tijd was het voor een MTS’er een heel stuk lastiger om een passende baan te vinden dan nu. Gezien de huidige markt voor technische mensen nu, is dat haast bijna niet meer voor te stellen. Maar al vrij snel na het behalen van zijn diploma stapte Rudie voor de eerste keer bij Lentink over de drempel. De eerste paar maanden heeft Rudie via het uitzendbureau gewerkt, maar dit uitzendcontract mocht hij als snel inruilen voor een arbeidsovereenkomst bij Lentink.

Door de jaren heen heeft hij menig machine onder handen gehad: van onderhoud en reparatie tot complete nieuwbouw van machines . Ook hebben in al die jaren de nodige aanpassingen, uitbreidingen en verbouwingen aan de bedrijfspanden plaatsgevonden. Als TD’er was Rudie daar vanzelfsprekend altijd bij betrokken. Rudie heeft zich in de afgelopen tijd ontwikkeld tot een allround inzetbare technische vakman. Of zoals een collega het omschrijft: “Hij staat voor ons klaar met een brede kennis van techniek. Hij blijft rustig, maar hij bijt zich als een pitbull vast in de storingen die hij moet oplossen. En als daarvoor eventueel ook een beroep gedaan moet worden op een externe leverancier, dan belt hij net zo lang tot hij de boel weer draaiende heeft”. Ook bij een Lentink bedrijfsfeest of borrel is Rudie veelal present en zorgt hij daarbij voor de nodige gezelligheid en sfeer.    

Vandaag de dag vervult Rudie bij Lentink de functie van Hoofd Technische Dienst. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor het technisch onderhoud binnen Lentink in de breedste zin van het woord. Zijn naaste collega’s zien in hem zonder meer een waardevolle collega: “Hij staat altijd voor je klaar, kan hard werken, is altijd bereid om te helpen en hij is er als het nodig is. Met op z’n tijd een grapje zorgt hij ook voor een goede werksfeer”. En: ”Hij loopt voorop als er iets moet gebeuren en op de één of ander manier weet hij altijd een oplossing te vinden voor een lastig probleem”.

Zijn collega’s uit zijn team beloonden dit lange dienstverband en de betrokkenheid bij zijn team dan ook met een feestelijk bierpakket. Vanzelfsprekend ontving Rudie ook een passende waardering vanuit de directie en spreken we de hoop uit dat hij nog lang onderdeel uitmaakt van Lentink en zijn technisch team.  

Nogmaals proficiat Rudie!