Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Ondersteunen van locale goede doelen

vrijdag 12 november 2021

Lentink steunt de regio en de jeugd

Lentink ondersteund, net als vele ondernemingen in de Achterhoek, menig goed doel of maatschappelijke activiteit. Elk jaar maakt Lentink opnieuw een keuze welke goede doelen in aanmerking komen om in het betreffende jaar ondersteund te worden. De mens, het dier en het milieu staan daar wat Lentink betreft centraal in.

Dit jaar heeft Lentink onder andere een financiële bijdrage geleverd aan het Kinderkamp in de Vennebulten in Varsseveld, Sociaal Veilig Onderwijs, "Achterhoek Bevrijd" uit Halle Heide (een openluchtspel in het kader van 75 jaar bevrijding dat dit jaar helaas opnieuw uitgesteld moest worden), voetbalclub SCOUC uit Ulft en "De Belevenis 2021" van 't Noaberschap uit Megchelen.

Onze ruim 145 collega’s wonen en leven in de regio. Zij zijn lid van verenigingen, sporten, dragen bij aan hun buurt, dorp of stad en zijn maatschappelijk betrokken. De leefbaarheid van de regio is voor hen, en daarbij voor ons als bedrijf, van groot belang. Evenementen en activiteiten zoals het lichtfestijn de Belevenis in Megchelen of het Kinderkamp in Varsseveld dragen bij aan het levendig en aantrekkelijk houden van deze regio. Waarmee onze regio laat zien dat het niet alleen een prima regio is waarin je goed kunt werken, maar ook een regio is waar je goed kunt wonen en waar genoeg te beleven is. Wij ondersteunen dit soort maatschappelijke initiatieven dan ook van harte.