Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Lentink kerstgroet 2022

maandag 20 december 2021

 

Aan alle klanten, leveranciers en medewerkers,

2021 is alweer bijna ten einde en daarom willen wij daar weer even stil bij staan, net zoals in voorgaande jaren, doormiddel van een korte samenvatting van enkele topics. Wat heeft ons dit jaar allemaal bezig gehouden en waar gaan wij onze schouders in het komende jaar weer onder zetten bij Lentink?

Aan het begin van februari begon de winter van de één op de andere dag een echte uitdaging te vormen voor Lentink. Een dik pak sneeuw zorgde voor te veel massa op menig dak, zo ook bij Lentink. Het gewicht van de sneeuwhopen zorgden voor de meeste overlast, en per direct moesten de daken sneeuwvrij gemaakt worden. Met man en macht werd het dak voor zoveel mogelijk ontlast. Dit zorgde er mede voor dat het pand in de nazomer werd voorzien van een geheel nieuw dak. Ondertussen liep de productie vanzelfsprekend gewoon door. Momenteel wordt het nieuwe dak ook nog voorzien van een verwarmingssysteem, zoals te zien is in landen als Oostenrijk, die de sneeuw meteen laat dooien als het neervalt op de daken.

Rond de zomerperiode leek het erop dat we langzamerhand het Covid tijdperk zouden gaan verlaten, echter het tegendeel blijkt waar te zijn en daar hebben we nog steeds mee te maken, helaas.

Afgelopen jaar was weer een goed jaar voor Lentink, ondanks dat, was het een jaar van hollen en stilstaan, een nog hectisch en chaotischer jaar dan ooit te voren. Dit werd voornamelijk veroorzaakt door het slecht verkrijgen van nagenoeg al onze in te kopen materialen en producten én het grillige afname patroon van de meeste van onze klanten. Belangrijk is in dit alles, dat Lentink zich mede door de inzet van zijn medewerkers, zich goed staande heeft weten te houden in deze uitdagende tijden die nog doorlopen, tot ver in het nieuwe jaar! Mede doordat onze directie persoonlijk dag in dag uit de grondstoffen heeft gewaarborgd voor zijn klanten, heeft eigenlijk geen enkele klant problemen ondervonden als gevolg van het ontbreken van plaat materialen zoals; plaatstaal, aluminium of RVS. De door Lentink geproduceerde producten, konden mede daardoor zonder stagnatie het hele jaar door op tijd aangeleverd worden bij zijn klanten. Helaas zijn de prijzen voor grondstoffen niet door Lentink te beïnvloeden. Die zijn aanzienlijk gestegen in prijs. En zoals een ieder dit jaar heeft kunnen ervaren, zal Lentink en zijn medewerkers, er alles aan blijven doen, om zijn klanten kwalitatief en op tijd hun producten aangeleverd te blijven krijgen. Ook onder deze Covid gerelateerde omstandigheden.

In 2021 hebben wij fors geïnvesteerd in onze gebouwen en machinepark, wat ook letterlijk te zien is binnen Lentink. Ook hebben wij in dit jaar weer diverse nieuwe grote projecten mogen toevoegen aan onze orderportefeuille. En laten we vooral niet vergeten, dat Lentink dit jaar zijn MVO status van platina heeft bereikt, waar wij allemaal zeer trots op zijn. Mede door opdrachten en positieve resultaten, zullen wij de lijn van investeringen, mits verantwoord, verder door willen gaan trekken in 2022! Voor 2022, staan er weer diverse nieuwe projecten op ons te wachten waarmee wij al de eerste stappen hebben gemaakt. Wij danken langs deze weg dan ook onze klanten voor het jarenlange vertrouwen in onze firma.

Zeker net zo belangrijk is een moment van bezinning en ontspanning voor ons allen. Door alle regels omtrent Covid wordt het ons zakelijk en zeker ook privé niet gemakkelijk gemaakt. In deze periode waarin het lijkt of er alleen maar negativiteit in de wereld heerst, wordt het samenzijn met onze familieleden en vrienden nog belangrijker dan daarvoor. En welke periode is daar mooier voor dan de kerstdagen. Desalniettemin gaan wij er samen weer bij Lentink een goed en gezond jaar van maken.

Ik wens een ieder dan ook hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2022!!!