Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Vacaturekrant

vrijdag 21 oktober 2022

Werken in een stabiele onderneming met toekomst!

Het is opvallend dat sollicitanten tijdens een rondleiding al vrij snel onder de indruk zijn van Lentink als onderneming. Dit komt mede door de grootte van de onderneming, de vele grote machines, maar nog méér hoe schoon, licht en opgeruimd bij Lentink is. Positief verrast is men door de vele herkenbare producten van de diverse Europese gerenommeerde klanten van Lentink. Menig bezoeker verwacht dit gewoon niet in Varsseveld. “Mensen zijn echt onder de indruk”; zegt manager P&O Jeroen Gesink. “En al kent niet iedereen Lentink, als ze zien en horen welke producten Lentink dagelijks in grote en kleine hoeveelheden produceert voor diverse markten zoals de verwarmings, brandveiligheid en sanitair branche, dan zijn ze positief verrast omdat ze meestal één of meerdere van die producten ook zelf in hun eigen huis hebben dat door Lentink wordt gemaakt”.

In zijn 65 jaar bestaan heeft Lentink altijd de focus gehad op de toekomst en dat is vandaag de dag nog steeds zo. Als grootste producent in Europa van diverse onderdelen en behuizingen van cv-ketels, is de productie-opstap naar hybride systemen en warmtepompen voor de hand liggend. Als onderneming staat Lentink al jaren bij zijn vaste klanten centraal gezien de vele opdrachten die door de energietransitie zijn vrijgekomen en aan Lentink zijn gegund. Mede door de vele lang lopende opdrachten en samenwerkingscontracten, ziet de toekomst er dan ook zeer gezond en positief uit voor Lentink.

Als werkgever staat Lentink bekend, dat zijn medewerkers meestal voor een zeer lange periode trouw zijn aan het bedrijf. Dat is ook te zien op de nieuws site van Lentink waar menig medewerker zijn 25 jaar werkzaam bij Lentink heeft gevierd. “Om de groei in balans te houden, zijn er in de afgelopen jaren de nodige nieuwe mensen ingestroomd als vast personeel. Momenteel zijn er nog enkele zeer interessante vacatures te vullen met zicht op een vaste baan bij Lentink. Er zijn bij Lentink volop kansen aanwezig voor mensen die willen werken bij een gezond, mooi, technisch bedrijf, dat vooroploopt in de technische productie keten. Ook in de aankomende jaren pakt Lentink door met nieuwe projecten en grote investeringen zoals een nieuwe persstraat, zonnepanelen, automatisering, nieuwbouw en het vernieuwen van de bestaande poedercoatstraten met als doel het reduceren van energie en het verlagen van de CO2 uitstoot.

Lentink is een familieonderneming, dat goed zorgt voor zijn personeel. Behalve werken is volgens de eigenaar Daniël Lentink ook een goed (personeel) feest op zijn tijd belangrijk.

De waardering naar zijn mensen toe laat hij met grote regelmaat blijken, bijvoorbeeld d.m.v. een mooi kerstpakket en een goed verzorgde kerst- en vakantieborrel. “Tijd voor ontspanning, en successen op zijn tijd vieren met zijn allen, is zeker net zo belangrijk als werken. Voor 2023 hebben we net als in 2019 de grand prix van Oostenrijk weer geboekt met een grote groep geïnteresseerde Formule1 medewerkers van Lentink”.

Wil jij ook deelnemen in zo’n moderne technische onderneming?

Kijk dan op: www.lentink.nl voor de actuele vacatures.

E-Mail naar: jgesink@lentink.nl