Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

LENTINK OP DE RED-BULL-RING

donderdag 16 februari 2023

Het is weer bijna zover voordat de eerste race in de formule 1 van dit jaar verreden zal worden.

Het Formule 1-seizoen zal starten in Bahrein en afgesloten worden in Abu Dhabi, net als andere jaren. De Formule 1-kalender voor 2023 is definitief gepresenteerd. De kalender kent met 23 Grands Prix een groot aantal races, waaronder een gloednieuwe race in Las Vegas.

Deze week voor het seizoen start,  vinden van 23 tot en met 25 februari nog testdagen plaats in Bahrein. Vandaag zijn er drie teams al begonnen met de eerste rondjes te rijden in hun nieuwe F1 bolides.

Ook dit jaar gaat Lentink met een heel aantal collega's naar de F1 in Oostenrijk. Collega's die meegaan krijgen de vraag wel eens. Hie ziet zo'n weekend er nou uit? Wij geven u hier graag een inkijkje in het programma van dit mooie bedrijfsuitje.  

 
Programma
 
Hallo Formule 1 en Max Verstappen fans. Nog ruim een half jaar te gaan en dan gaat het Red-Bull-Ring avontuur
weer beginnen. Het programmam ziet er als volgt uit:
 
Vrijdag 30 juni 2023
De vrijdagochtend zullen we om zes uur ’s ochtends vertrekken vanaf onze parkeerplaats aan de vóórzijde van ons Lentink pand. Eventuele auto’s en fietsen kunnen op de gebruikelijke wijze aan de achterzijde geparkeerd worden. We zullen vervoerd worden door een luxe touringcar. In de bus ontvang je een lunch en de bus is voorzien van koffie & frisdrank en een toilet.
 
De vrijdag zal grotendeels besteed worden aan de heenreis. Middels diverse tussenstops zullen we omstreeks 19.00 uur het hotel in Fladnitz bereiken. Het 4-sterrenhotel Vital Hotel Styria ligt in het prachtige Natuurpark Almenland. Na een korte pauze, die gebruikt kan worden om in te checken, je op te frissen en je koffer / tas uit te pakken, zullen we omstreeks 20.30 uur het diner in het hotel nuttigen. Iedereen heeft in het hotel een eigen kamer, tenzij je met z’n tweeën gaat.
 
Zaterdag 1 juli
Op zaterdag zullen we na het ontbijt om 9.00 uur vertrekken richting racecircuit. Dit is een klein uurtje rijden door het Oostenrijkse berglandschap. Op het circuit zullen we de dag doorbrengen. Gelukkig hebben winog net op tijd beslag weten te leggen op kaarten voor de T3 tribune. Hier geniet je van de verschillende kwalificaties en trainingen die vandaag plaatsvinden! Het hoogtepunt van de zaterdag, de sprintrace van de Formule 1, zal om 14:00 uur beginnen. Consumpties en lunch kan je gedurende de dag zelf halen. Je ontvangt van Lentink hiervoor een betaalpasje  waarmee je op het circuit zelf op de zaterdag en zondag kunt afrekenen. Omstreeks 17.00 uur vertrekt de bus weer richting hotel. Het diner zal opnieuw in het hotel plaatsvinden, zo rond 19.00 uur.
 
Zondag 2 juli
Op zondag zullen we, wederom na het ontbijt, om 9.00 uur vertrekken richting racecircuit. Zorg er voor dat je tas / koffer gepakt is. We keren na ons vertrek niet meer terug in het hotel!
Eenmaal op het circuit aangekomen kan je eerst genieten van de supportraces vanaf de T3 tribune. Daarna begint om 14.00 uur natuurlijk het hoofdprogramma: de Grand Prix van Oostenrijk!
Waar we natuurlijk allemaal hopen dat Max de eindoverwinning wederom binnen sleept. Op het circuit zijn voldoende mogelijkheden om te eten en te drinken. Hiervoor kun je (opnieuw) gebruik maken van het betaalpasje dat je van Lentink hebt gekregen.
Rond 19.30 uur zal de bus weer huiswaarts keren naar Nederland.
 
Gedurende de terugreis zullen er opnieuw een aantal keren gepauzeerd worden.
De verwachting is dat we maandagochtend omstreeks 8.00/ 9:00 uur terug zullen keren In Varsseveld.