Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Pensionada Gerard Kraaijevanger

donderdag 22 juni 2023

Gerard zwaait af.

 

Het houdt niet op bij Lentink. Weer zwaaien we vandaag een collega uit richting z’n pensioen. Ditmaal is het Gerard Kraaijevanger, één van onze ervaren gereedschapsmakers die mag gaan genieten van z’n pensioen.

Gerard is op 1 oktober 1999 bij ons in dienst getreden. Daarmee komt hij net niet aan de 24 dienstjaren. Rekenen we de voorgaande periode dat hij bij ons werkzaam was echter daar nog bij, dan gaat Gerard dik over de 25 dienstjaren heen. Kortom meer dan een kwart eeuw werkzaam geweest bij Lentink op de afdeling gereedschapsmakerij!

In die periode heeft hij het bedrijf Lentink zien veranderen en groeien. Wat echter altijd hetzelfde is gebleven, is het belang van goede en state-of-the art gereedschappen. Daar heeft Gerard altijd zijn bijdrage aan geleverd. Een man met technische vakkennis, ervaring, rustig en betrouwbaar. En dat hij vanuit zichtzelf zeer secuur is, kwam hem helemaal van pas in het mooie vak van professionele gereedschapsmaker. Zijn dagelijkse bijdrage aan onze gereedschap afdeling zal zeker voortaan gemist gaan worden.    

Ook via deze weg willen wij hem bedanken voor zijn jarenlange trouwe inzet voor ons bedrijf en hem al het goede  wensen voor de toekomst.