Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

SERVET 25 jaar bij Lentink

vrijdag 10 november 2023

 

Servet 25 jaar in dienst

In oktober 1998 belande een handgeschreven sollicitatiebrief in onze brievenbus. Strekking: de sollicitant had van vrienden van hem gehoord dat wij mensen zochten. Hij werkte via een uitzendbureau in Lichtenvoorde en wilde graag in Varsseveld werken én wat meer zekerheid hebben.

De sollicitant van toen is de jubilaris van vandaag. Dus die zekerheid én die baan in Varsseveld heeft hij gekregen. Vandaag, 8 november 2023: kunnen hij en wij de vlag uithangen: sollicitant Servet Oruc werkt al weer 25 jaar bij Lentink.

Servet maakt nu al weer lange tijd onderdeel uit van het team op de perserij. Vrolijk en aanwezig: zo kennen wij hem. Vieren we een feestje? Dan is Servet er bij! In z’n werk toont hij zich flexibel: moeten we door drukte een periode schakelen van dagdienst naar ploegen dan is Servet daartoe graag bereid. Hij gaat nog altijd met plezier naar zijn werk en hij gaf aan het mooi te vinden dat hij z’n jubileum kon vieren met een traktatie voor iedereen in het bedrijf: “Wij doen het toch ook echt samen en met z’n allen, het  is dan ook prachtig dat iedereen mee mag vieren dat ik 25 jaar in dienst ben. Gezamenlijk gezellig iets eten, dat is toch mooi!” 

Servet ook vanaf deze plek van harte gefeliciteerd! We hopen dat je nog lang onderdeel zult zijn van ons bedrijf.