Loader

Plaat montage afdeling

Werken in team verband

Schrijf hier uw tekst

Lina Reijntjes werkt met veel plezier sinds 1 maart  2018 in de montage afdeling.

Beschrijf jou werkzaamheden bij Lentink eens Lina.

Mijn werkzaamheden zijn divers en bestaan onder anderen uit het assembleren van diverse metalen onderdelen wel of niet gepoedercoat, die uiteindelijk leiden tot een eindproduct. Bijvoorbeeld een CV-ketel van bekende merken zoals; Remeha, Atag, Bosch, Vaillant of Nefit. Mijn dagelijkse werkzaamheden kunnen o.a. bestaan uit; popnagelen, kanten, kwaliteitscontroles, plakken, meten, en het assembleren van diverse onderdelen.

Mijn werkzaamheden beginnen om half acht waarbij  wij drie keer een pauze hebben.

We beëindigen onze werkzaamheden om half vijf. Nadat ik heb ingeklokt in ons shopfloor systeem kan ik precies zien van uur tot uur wat mijn werkzaamheden zijn voor die dag.

Wat deed jou besluiten bij Lentink aan de slag te gaan Lina?

Ik ben bij Lentink gaan werken omdat de werksfeer en de orde en netheid binnen de onderneming mij enorm aansprak. De werksfeer is goed onder de collega’s en samen produceren wij een grote diversiteit aan mooie producten voor onze klanten. Dat de collegialiteit bij Lentink goed is kan je ervaren doordat een ieder elkaar graag wil helpen, het is een echt team per afdeling.

Allemaal zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit die wij gemeenschappelijk produceren.

Zijn er gedragsregels binnen Lentink?

Binnen Lentink moet je wet en regelgeving zoals huisregels, die wij gezamenlijk zijn overeengekomen, opvolgen. Hierdoor is het voor een ieder zeer prettig om bij Lentink werkzaam te zijn, een duidelijk beleid. Je weet wat er van je wordt verwacht.

Belangrijk binnen Lentink is het opvolgen van processen, kwaliteit leveren, respect hebben voor elkaar en het milieu. Secuur en pragmatisch kunnen werken en goed kunnen omgaan met elkaar.