Loader

Poedercoat afdeling

Poedercoaten met oog voor kwaliteit

Schrijf hier uw tekst

Mijn naam is Vincent de Beijer en ik werk vanaf november 2017 bij Lentink in Varsseveld.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het poederlakken van diverse plaatdelen en eindproducten. De meeste producten die wij produceren zijn CV-ketels voor gerenommeerde klanten zoals; Remeha, Atag of Nefit.

Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit; poederlakken, bijspuiten, ophangen, afhalen, controleren en het aanbrengen aan de poedercoatbaan van diverse extra kleine bewerkingen.

Dat kan bestaan uit het kitten van naden of het plaatsen van onderdelen. 

Mijn werkzaamheden beginnen om half acht waarna  wij drie keer gezamenlijk een pauze hebben. Half vijf is einde werktijd. Nadat ik heb ingeklokt op ons shopfloor systeem kan ik precies zien in het systeem wat mijn werkzaamheden zijn van uur tot uur.

Waarom ben je bij Lentink gaan werken?

Ik ben hier gaan werken omdat de werksfeer en de orde en netheid binnen de onderneming mij enorm aansprak. De werksfeer is goed onder de collega’s en samen produceren wij een grote diversiteit aan mooie producten voor onze klanten. Natuurlijk is het poedercoaten mijn vak en zorg ik, samen met mijn collega's, voor een mooi eindresutaat. Een goed kwalitatief product voor onze klanten. Lentink geeft mij de kans om mijzelf breder inzetbaar te maken binnen het bedrijf, maar natuurlijk blijft poedercoaten mijn favoriete bezigheid.

Bij Lentink heeft men ook nog eens oog voor zaken zoals na het werk. Ik waardeer het zeer dat er bij Lentink aandacht wordt gegeven aan bedrijfs activiteiten buiten de deur.

Zo gaan we dit jaar met diegene die zich hebben opgegeven naar de Grandprix van Oostenrijk. Ik kijk daar echt naar uit.

Verder zou ik een ieder die werk zoekt en geinteresseerd is in productie technieken willen adviseren om eens aan bedrijven zoals Lentink te denken. Mooi werk bij een internationale onderneming.